keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Mimmi * 27.10.1999 - † 19.9.2009

Heippa.

Kaikkea on taas ehtinyt tapahtumaan.. Lauantai aamuna Jukan kanssa tultiin 9 maissa saunasta ja huomasin Mimmin kyljessä avohaavan,patin jonka se oli siis repinyt auki.. se patti oli kasvain ..
Mimmi ei suostunut liikkumaan ja hengitti kovin raskaasti.. soiteltiin sit eläinlääkärille ja eläinlääkäri oli sitä mieltä että ikä ja koiran kunto vaikuttaisi kovasti nukutukseen jos leikattaisiin joten pyysi miettimään meidän että lopetettaisiinko koira. No siinähän heti tuli itku kurkkuun että eiiii.. Päätimme sitten että Mimmi lopetetaan ja lähdin klo 15.oo viemään Mimmiä päivystävälle eläinlääkärille Vethaussiin se oli ehkä elämäni kauhein hetki,toinen ensin nukutettiin,silitin koko ajan Mimmin päätä,hoin hieno tyttö.. kun jalat petti alta niin koira katsoi mua sillain et "mitä äiti mulle tapahtuu" ,itkin ja sanoin että kohta sun on hyvä olla.. se oli kamalaa ! ,en voi kuvitellakkaan millaista on joskus viedä veeti piikille,tai löytää se vanhuksena kuolleena kotoa. Eläinlääkäri jo luuli että Mimmi nukahti ja sanoi et nyt koira nukkuu .. ja sit siitä itkeskelin ja silittelin koiraa,niin yht äkkiä Mimmi nostaakin vielä päänsä pystyyn.. se katsoi,vähän ku hyvästiksi.. sitten koira lähti uneen,nostettiin haukku pöydälle ja lääkäri antoi neljä ruisketta ja sydän lakkasi lyömästä 19.9 15.45 .. en ehkä ikinä halua kokea moista enää. henkisesti se oli kamalan rankkaa.. Tehtiin sitten sunnuntaina Jukan kanssa Mimmille risti haudalle ja vietiin lyhty sinne.. Nyt Mimmin on hyvä olla.
Kamalaa on se että Veeti etsi mimmiä sunnuntaina ja maanantaina joka paikasta,lenkillä Veeti aina meni edellä ja jossain vaiheessa jäi odottamaan mimmiä,mutta eipä mimmiä enään tule /: .. Täytyy jossain vaiheessa katsoa Veetille uutta ystävää,ei vielä mutta.. jossain vaiheessa..Onpa muuten jännä kun maanantaina kävin Veetille ottamassa vuosirokotukset..
kysyin eläinlääkäriltä että tietääkö Veeti kun käydään Mimmin haudalla että Mimmi on siellä kun se ei astu ollenkaan haudan päälle,hyppää yli tai menee sivusta ,mutta haudan päälle ei astu. Eläinlääkäri sitten kysyi että näkikö Veeti kun Mimmi haudattiin,näki.. Sanoi että ei veeti sitten kauaa mimmiä etsi että kyllä koira tiedostaa sitten sen jos on nähnyt .. Vaikeasti selitetty mutta yritys oli hyvä..


Veeti sunnuntaina Mimmin etsiskelyn jälkeen..Lokakuussa pitäis alkaa uudet Toko kurssitkin Veetin kanssa.. jos pääsis taas ruotuun hiukan.. harmittaa kun ei sinne Penturehveille päästy,olis ollu niin kiva kokeilla sitä agilitya.. täällä kun ryhmät täynnä ja sinne vaikea päästä..


Meidän talon vahdit,joista toinen enään vahtii..


Oltiin kaverin kanssa Hollolassa katsastamassa niiden mopoautoa ja Veeti lähti mukaan :D
Juuri ja juuri mahtui taakse pötköttää.


Ristiä lähdettiin tekemään.. Veeti mukana.


Lopuksi terkut äitini koiralta Kitiltä :D
-Iita & Veeti

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Otan osaa suureen suruunne! Vie jonkin aikaa, ennen kuin pääsee suurimman ikävän yli, mutta pikkuhiljaa se alkaa onneksi helpottaa.

Mörkö toivottaa Veetille paljon hauskoja hetkiä koulutuksessa ;)

Iita. kirjoitti...

Kiitoksia kovasti.

Anna kirjoitti...

Jaksamista Veetille perheineen!

Susann ja lauma kirjoitti...

Osanotto teille kaikille surun keskellä :(

Veetille extrahalaukset, aurinkoisempaa syksyä sinne !

Iita. kirjoitti...

Kiitos kovasti,kyllä täällä päivä kerrallaan.. on se vaan niin outoa kun yks puuttuu :o

Aku kirjoitti...

Osanotto ja tsemppiä koko porukalle.