maanantai 21. joulukuuta 2009

Joulun Odotusta..

On taas hetki kun viimeksi ollaan kirjoiteltu tänne. Täällä ollaan sairasteltu aika hurjasti. Meillä piti olla eräs harjoitus tokokoe helsingissa 12.12 mutta olin niin kovassa kuumeessa ettei päästy lähtemään. Eräs Hoffi ystävämme Nanakin ( Black Caesar's Afrodite) olisi lähtenyt,mutta ilman meitä ei hänkään uskaltanut sinne lähteä.
Lumesta Veeti meni jälleen ihan sekaisin,se kun on niiiiin kiva asia. Olikohan se marraskuun lopulla kun tuli hiukan enemmän lunta ... kuitenkin.. oltiin siispä kävelemässä ja otin pari lumi kuvaa veetistä,muuten kuvien otto on hiukan unohtunut.





Veeti tuossa taannoin leikki hiukan ystävänsä kanssa ja olivat lähdössä retkelle. Äitin tietysti piti auttaa ensin ystävä Veetin selkään.. Ja näin pojat pääsivät sitten retkelle.


¨



Viime yönä satoi PAAAAALJON lunta jospa sitä innostuis jouluna sitten otteleen lumi kuvia kun nyt on hiukan töissä kiirettä .. 24.-26.12 on pieni loma niin ehtii pari úutukaista kuvaa ottamaan.
Veeti sai myös ystävän tuossa perjantaina kun porukoille tuli uusi koira. 2,5v pk mäyräkoira Roosa. Itseasiassa blogin alkuajoilla voikin olla Roosasta kuvaa chihun ja Veetin kanssa. ( Tarkastin , 4.elokuuta 2008 on kuvia Roosasta.) Roosa siis on ystäväni koira joka ei enää HALUNNUT pitää koiria eron jälkeen. Joten äitini sitten antoi Roosalle kodin. Olen kyllä kieltämättä hyyyvin pettynyt ystävääni siltä osalta,ei koiria noin vain anneta pois kun ei enää jaksa ja kun tajuaa et ku ollaa yksin ettei noin vaan mennä joka paikkaan ku on koira. Sillon ku itse suunnittelin koiran ottoa oli päätös että sinne minne koira ei mukaani voi tulla,sinne en mene. Eipä multa kovasti mitään ole jäänyt väliin mitä katuisin. Sitä paitsi,mielestäni on kaikkein parasta kun tuo suurköntys voi olla mukanani minne ikinä kuljenkin. Se vain on MAAILMAN paras koira <3 Parempaa en voisi toivoa.


-Joulu terveisin Veeti ja Iita.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiva kuulla Veetin kuulumisia! Rohkeesti vaan tokoilemaan! Hyvää Joulua koko meidän sakilta!!!

Susann kirjoitti...

Toivottavasti Joulun aika sujui mukavasti. Oikein hyvää vuoden vaihdetta ja alkuvuotta sinne teille :) Ja tervetuloa pentusia katsomaan jos kerkiätte.