keskiviikko 19. toukokuuta 2010

19.05

Veetille kotiutui viime keskiviikkona 12.05 seuraksi sheltti narttu Kira. Hyvin on mennyt kyllä. Aluksi jännitti suunnattomasti koirien ensitapaaminen että miten Veeti ottaa toisen koiran mutta hyvinhän se meni ! :> Veeti on saanut myös vaikutteita Kiralta. Nykyään täytyy pissata kuin tytöt. Jalan nosto siis kadonnut lähes kokonaan :D Mutta onhan se niin paljon helpompaa.Jalkahan siinä puutuu kun jatkuvasti pitää sitä nostella !

Tässä hiukan kuvia :>

                          

kesäterveisin : Iita,Veeti & Kira.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Pääasiahan se on, että pissa kulkee, se on sitten sivu seikka missä asennossa sitä lorottaa ;D Voikun Kira näytti pieneltä Veetin vieressä! Varmasti kaikki tulee sujumaan hyvin, jos alkukin on mennyt heti ihan kivasti. Pari viikkoa, niin ovat varmasti kuin parhaat ystävykset!

Susann kirjoitti...

Kuulostaa siltä että alku on lähtenyt loistavasti käyntiin, hienoa :) Onnea vielä uudesta pikkuisesta perheenjäsenestä. Rapsut molemmille.

Ja vasta hokasin että Kiralla on myös oma blogi. Kira on muuten hieno nimi, mun ekassa hoffipentueessa oli yksi Kira niminen merkkarinarttu.

Susann taas kirjoitti...

Yritin käydä tuolla Kiran blogissa kommentoimassa, ei onnistunu.. piti vaan sanomani että suloinen on ja että sullahan on jo toinen "viirupää" siellä kotona ;)

Iita. kirjoitti...

Susann:
Kokeileppa nyt kommentoida sinne,muutin hiukan asetuksia,en kyllä tiedä muutinko merkittävään suuntaan :D

Niinhän mulla taitaa olla jo toinen viirupää. tosin tältäkin viirulaiselta viiru lähtee pois.. lähes kokonaan. tulee näkymään samalla tavalla varmastikkin kuin Veetillä. Eli jos aurinko sattuu oikein ovuvasti siihen niin saattaa muutama karva näkyä :D

Aa,ja kiitos ! Mustakin Kira on aika oiva nimi :)
Vaikka jukan mielestä siitä olis pitänyt tulla Suti. Kun laittaa hännän päähän hiukan maalia niin johan sutii. Ja kiva huutaa sitten Veeti Sutii :D Tällästä,maalari ku on miehenä :D

Anna:
Niinhän se on :D sama se miten pissa kulkee kuhan kulkee :D
Siis Kira on oikeasti TOSI pieni,jännä et ne tulee noin hyvin toimeen ja on ku paita ja peppu ! :>