maanantai 23. maaliskuuta 2009

9.5kk

Ei ole meistäkään taas hetkeen kuulunut. Paljon on tapahtunut,muutoksia siis ollut. Uusi koti Hämeenlinnan keskustassa. Veetillähän alkoi sitten uuden kodin suhteen mielenosoitukset kun kotiin jäi yksin,aina kotiin tullessa oli kuset UUDELLA sängyllä. Ärräpäät lenteli mut onneks nyt jo tottunut uuteen kotiin,ETTÄ SE TOSIAAN ON MEIDÄN KOTI,ettei tultu vain käymään.
Uudella kokoonpanolla olevat toko treenitkin alkoi helmikuun alussa ja hyvin on sielläkin mennyt :>

Viime perjantaina olin juuri päässyt töihin,yövuoroon kllo 00.00 kun ystäväni soittaa minulle että Veeti on syönyt paketillisen rotanmyrkkyä. Veeti oli siis päivän hoidossa ystäväni luona. Paniikkihan siinä iski,äkkiä töistä kotiin oksennuttamaan poika ja soittamaan eläinlääkärille. Eläinlääkäri kehui ripeyttäni oksennuttamisen suhteen ja että ylipäätään osasin tajuta oksennuttaa koiran. seuraavaksi käskynä oli antaa hiili tabletteja koiran painon verran eli n.36 kappaletta piti saada menemään.. Veeti oli syönyt siitä rotanmyrkky paketista n. 2/3 osan. ja oksensi kutakuinki kaikki. Aamulla aloitettiin kahden viikon K-vitamiini kuuri ja tällä hetkellä kaikki on hyvin ja poika hyvin pirteä.
ONNEKSI.

Muutamia päivitys kuvia Herra Hakkaraisesta :>
"Kasvokuva"Maahan käskettynä. Odottaa malttamattomana :D


Istuskelee auringonpaisteessa.


Etsii myyräiltävää kohdetta.Myyrä.


Hyvin pysyy paikallaan :>Vauhtia riittää edelleen :>

- Iita Ja Veeti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvapostista :)

No huhhuh, onpas Veetiläinen pelästyttänyt teidät rotanmyrkkytempauksellaan, onneksi kaikki päättyi hyvin ! Elsahan napsi nuorena tyttönä burana-tabletteja ja seurauksena munuaisarvot huonoiksi mutta siitäkin selvittiin. Rapsuja Veetille ja vielä onnea uuteen kotiin :)

Anna kirjoitti...

Voi kamalaa! Aina se ahneus ja mielenkiinto kaikkea syötävää ja vähemmän syötävää kohtaan ei ole hyvästä. Onneksi Veeti selvisi tilanteesta ehjin nahoin! Aurinkoista treenikevättä koko porukalle!