torstai 18. marraskuuta 2010

Marraskuun loppu. APUA,kohtahan on JOULU.

Heipsis jälleen tuhannen kuukauden jälkeen. Ei ole meistä kuulunut. Kovasti on ollut työkiireitä. Kun työpäivä päättyy niin eipä sitä kiinnosta koneella enää kykkiä vaan on koirien kanssa ja hengailua kotona. Kunpa tulis pian joulu,olis edes yks päivä vapaata. 
Oon lähes aina vihannut Joulua. Viime vuonna vasta aloin joulun laitosta ja joulusta pitämään. viime vuonna laitoin vain valot ja vaihdoin keittiön verhot,jouluvalotkin tuli laitettua.Ja jopa haettiin metsästä kuusi,tietysti naapurin metsästä ;) Tänä vuonna sitten laitetaanki jo verhot olkkariin ja keittiöön,keittiönpöytään tulee joulupöytäliina sekä kynttilä härpäkkeitä. Jouluvaloja tulee verhotankoihin kivasti. Musta on tullut täys kynttiläfriikki. Joku päivä tää talo vielä palaa mun kynttilöiden takia,tai vähintään Veetisen häntä :D 
Oikeastaan mut sai kirjottamaan toi lumi joka viime yön aikana on maahan laskeutunut. Koirat on ihan vauhkona,jee lunta. Kirakin joka ennen lunta ei ole nähnyt niin vois vaan möllöttää tuolla hangessa.on se niin ihanaa. On se kiva kun tuli hankittua toinenkin pitkäkarvainen koira niin tietää taas lumipaakkujen määrät tassuissa,mahassa ,taka jalkojen välissä.. korvissa. Mutta mitäpä äiti ei lapsiensa eteen tekisikään. 

Olen ajatellut vaihtaa Veetin ruokaa,olisko kellään ehdotuksia? Nyt ilmestyneessä Koiramme -lehdessä juttu barf ruokinnasta.. oon sitäkin miettinyt,tosin vasta ihan mietintä tasolla.. Se vaatis suuren pakastimen ja meillä ku on vaan toi jääkaappipakastin systeemi. Veeti syö tällä hetkellä Jahti & Vahti Energiaa ja välillä Kana-riisiä.Nykyisessä ruuassa ei kylläkään ole vikaa. Kira puolestaan syö  nutra nuggetsin puppya. Kiralle pitäis aikuisruoka myös keksiä. ehkä molenpien ruoka vaihtuu samaksi,Jahti&vahdin Kana-riisiksi. se on ainakin todettu hyväksi :)

Muutama kuva tältä päivältä sekä pari syksyllä otettua :>














Joulua odotellen Iita ,Veeti ja Kira.




3 kommenttia:

Aku kirjoitti...

Moi,
Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. Veeti on kyllä tosi paljon isänsä näköinen :)

Iita. kirjoitti...

Juu oon katsellu paljon teidän blogin kuvia joissa Roope on. Veeti on hyvin paljon saman näköinen :) Mutta näkihän sen jo syntyessään että pojassa enemmän isäänsä ku äitiään :D Joo meistä ei oikein oo kuulunut. monta kertaa aloitin blogin ja sit tullut kiireitä ja sit jäi tallentamatta /: .. mutta nyt taas meistä kuului :) edes kerran puolessa vuodessa. yritän parantaa tapani :D mitä teille kuuluu ?

Susann kirjoitti...

Kiva lukea teidänkin kuulumisia, mukavia kuvia kaksikosta :)

Tuo barffaaminen vaatii tosiaan kunnon pakastimen, jos vaan jaksaa asiaan perehtyä niin suosittelen raakaruokintaa.

Kuivamuonista sen verran että jos on sopivan merkin löytänyt, koiran turkki ja iho pysyy kunnossa ja kikkareet on ok, niin mun mielestä ei merkkiä kannata vaihtaa.

Oikein mukavaa joulun odotusta ja päivittelehän taas blogia, rapsut koirille ja Veetille extrahalaus :)