maanantai 20. joulukuuta 2010

Joulun odotusta..

Nyt ois joulu jo melkein ovella ja joulusiivoukset menossa. TOSIN eipä tuo siivous kovasti kiinnostais.
 Tänään onkin sitten tapahtunut kummia. Veetiltä lähti nimittäin kivekset. Kira on nyt 8½ kuukautta vanha eikä tiedä koska sen juoksut alkaa joten oli ihan hyvä sauma tehdä tuo. Vaikkakin päätös oli vaikea. Pari kuukautta sitä päässäni pähkäilin ja kokeilin keksiä muuta keinoa ettei tarvitsisi leikata,joko veeti hoitoon juoksun ajaksi tai sitten kira hoitoon. Mutta lopputulos kuitenki on tämä.Veeti kastroitiin. Nyt jos turha karkailu hiukan vähentyisi eikä sit tarvitse narttujen juoksun ulvomisia kuunnella.
Vajaa pari tuntia sitten leikkaus suoritettiin ja poika vieläkin nukkuu eteisen lattialla, reagoi kyllä jo hännänheilautuksilla mutta muuten vielä pöhnässä. Eläinlääkäri kyllä sanoikin että tänään se on aika koomassa että ei syytä huoleen. Toivottavasti vain ei tule tulehdusta ja haava umpeutuu hienosti :)Toipilaasta kotiin tultua otettu kuva :)

2 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Oikein hyvää Joulua teille !

Toivottavasti Veetin kipuilut ovat jo menneet ohi ja poitsu voi aloittaa uuden vuoden "kevyempänä" ja ilman rakkaushuolia ;)

Iita. kirjoitti...

Veetin kipuilut ovat joo hellittänyt,ei tosiaan ollut helppoa ,seuraavana aamuna mentiin hakemaan pistos morfiinia ja saatuu reseptillä tramalia kotiin 2tbl 2-3krt päivässä. mut eilen ei sit onneks enää tarvinnyt ,että ne parit ekat päivät siinä meni. Ekana yönä nukuin 10minuuttia ku poitsua kipuilutti ja vinku niin pirusti ..
Hyväää Joulua teille ja koko karvalaumalle <3