sunnuntai 3. elokuuta 2008

8vk ja risat.

Heippa taas.
Viikko jo vierähtänyt uudessa kodissa ja paikat on tullut tutuiksi.
Eilen (lauantaina) oltiin moikkaamassa serkkuni koiraa,Rasmusta joka on 3kk ja risat oleva sileäkarvainennoutaja. Hyvin pojat tuli toimeen.Aluksi Veetiä kovasti pelotti mutta kyllä se siitä lähti kun Veeti pääsi Rasmuksen huumorin tasolle. Kuviakin saatiin otettua mut serkkuni ei ole ehtinyt vielä lähettää niitä minulle joten lisäilen niitä tänne ens viikon lopussa kun hän kerkeää laittaa ne minulle. Oli kyllä todella hauskaa,sai nauraa poikien kustannuksella oikein kunnolla.
Yhdessä vaiheessa istahdin maahan ja Veeti tuli syliini istumaan ja Rasmus tuli haistelemaan meitä niin ei kyllä tullut 30cm lähemmäs :D Veeti rupes rähisee kamalasti että tänne et tule :D
Suojelija koija!
Ens viikon lopulla olis taas tarkoitus mennä vähän katselemaan Rasmusta. Jospa vaikka pojista tulis kunnon ystävyksiä!

Kun on tässä tarkkaillut poikaa tänää niin kyllä huomaa,onse kasvanut ihan silmissä.Mielestäni.
Iso poika jo.

Vedestä köriläs ei ole innostunut.Etutassunsa on kastanut mutta ei muuten ole itseään kastellut,mut ehkä tässä sitten kun vähän kasvaa ja saa innostusta ja mallia toisilta koirilta.

Mutta todella hyvin on mennyt,edelleen. Yöt menee hienosti,nukkuessa. Sisällä osaa tehdä paperille ja ulos tehnyt tähän mennes suuremmat tarpeet.Leikkisä ja vilkas nuorimies.

Eilen katsottii telkkarista jotain luontodokkaria ihan ajankuluks. Veeti tuli sitten kun kuuli pingviinien ääntä niin telkkarin etee istumaan ja alko seurailemaan telkkaria. se oli niin hyvän näköinen,vitsi ku olis kamera ollu lähettyvillä niin olis saanu hyvää matskuu ku herra istuu minuutti kaupalla telkan ääressä katselemassa merileijonia ja pingviinejä. :D

Tässä taas muutama kuvatus :>


Pidän edelleen näistä herkuista.Ne laitto mulle pyyhkeen päälle ja väitti arabiks !


Näin iso poika musta on jo kasvanut.En meinaa enää
mahtua enää edes Emännän syliin.Rakastan ulkoilua ja saankin sitä sopivasti.
Ulkona on kiva väin pötkötellä ja juosta
kuin Duracell-pupu.


Hymyilen. :>


Vielä mahdun pöydän alle,mutta vähän jo tekee
tiukkaa.

Katsekontakti.
Katson jos annat herkkua:P

Laitellaan taas kuvia ja kerrotaan kuulumisia kun on jotakin:>

-Iita & Veeti

Ei kommentteja: