keskiviikko 27. elokuuta 2008

Reilut 11viikkoa !

Heippa.
Edelleen hyvin on mennyt. Massukin on jo vähän parantunut. Ei ole elämä koiralla helppoa ollut kun heti pikkuisena antibiootti kuurin saa ja joutuu tippaan,mut nyt onneksi kaikki hyvin.
Omistajana voin sanoa et on kyllä ollut ihanimmat 4½ viikkoa mitä on ikinä ollut. Veeti on kyl sellane pakkaus... niin suloinen ku menee hirveetä kyytii takajalat päässä kiinni kolminkerroin :D
hirvee vauhti päällä,ja kuinka iloinen se on kun näkee mut pitkästä aikaa ,kun tuun koulusta tai töistä.. tai jos oon ollu viikonlopun poissa kotoa ja Veeti on sit ollu Jounin kanssa.
Perjantaina olis Veetillä ensimmäinen rokotus,saa nähdä miten menee. Tosin viime perjantaina se sai niin paljo piikkejä et ei tuntuis enää piikkien tuntuvan missää.
Huimasti Veeti on kasvanut. Eilen ku käytii Rasmuksen Ja Nooran kanssa tossa rannalla uittamassa koiria (Veeti ei uinut ) ,Veeti hyppäs apparin takalattialle .. ja siin hyvin huomas kuinka koira oli kasvanut. Kun Haettii Takatieltä Veeti sillo heinäkuun loppussa niin se oli niin pikkune et mahtu Jounin jalkoihin hyvinki helposti,nyt oli jo iso poika et hyvä ku mahtu oleen siinä.

Mutta tässä taas kasvukäyrä kuvia ja juttua tulee lisää tässä taas viimeistää ensi viikolla.
7.9 alkaa tokokin :P

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vauhtia poitsussa riittää.


Paikallaanki sattaa hetken pysyä..Hymyillä osaa..


Veeti nyt - Veeti vauvana


Veeti hyppäs ensikertaa itse sänkyyn ja salaa tietysti !
Ja myös tietää tehneensä väärin,ilme :D


Väsynyt.


Jälleen jäi rysänpäältä kiinni :D


- Iita & Veeti

Ei kommentteja: